Adviezen

 

Verftechnisch advies

Aan een verfproduct als opgebrachte verflaag worden hoge eisen gesteld, zoals de glans, hardheid, elasticiteit, hechting, dekking en kleurbehoud. Ook zijn er steeds meer toepassingen met een verfproduct mogelijk, bijvoorbeeld Inducoat. Dit product is bacterie-, schimmel- en algenwerend. Zo zijn er verder diverse Caparolgevelsystemen met meer glans of juist mat, zelfreinigend met nanotechnologie of meerkleuren verven. Er wordt zorgvuldig bekeken welk product/systeem gebruikt dient te worden op een bepaalde ondergrond. Dit geldt natuurlijk voor buiten- en binnenwerk.


Onze buitenwerkzaamheden bestaan uit gevels-, houtwerk (kozijnen en deuren o.a.) schilderen. Bij onze binnenwerkzaamheden kunt u tevens denken aan alle voorkomende wandafwerkingen waaronder behangen. Wij staan niet alleen voor mooi, maar ook voor kwalitatief goed schilderwerk. In samenwerking met de technische adviseur van onze groothandel geven wij een passend verftechnisch advies met garantie.


Naast de verftechnische adviezen kunnen wij ook een meerjaren planning van het onderhoudschilderwerk voor uw bedrijf, V.v.E. of woning samenstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer hierover weten? Bel of mail ons gerust. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden en die zijn er zeker. Een gesprek met Jack Klinkers Schildersbedrijf biedt allicht perspectief en biedt voor u nieuwe mogelijkheden cq zienswijzen waaraan u eerder niet heeft gedacht. En het advies is volledig vrijblijvend net als een eventuele offerte.

Kleuradvies

Ook op esthetisch gebied verlangen en eisen mensen steeds meer van uw schilder/vakman. Advies over materiaal en kleurgebruik is een belangrijk onderdeel geworden, evenals het technisch aspect van het schildersvak. Kleur kan namelijk verschillende invloeden uitoefenen op ons gevoel, beleving en de ruimtelijke werking. Klik rechtsonder op de vier kleurblokjes en u begrijpt direct wat wij bedoelen. Tijdens ons vrijblijvend gesprek laat de adviseur van Jack Klinkers Schildersbedrijf zien welke mogelijkheden in uw woning gerealiseerd kunnen worden. U zult hiervan versteld staan!


Zo kunnen wij met de juiste kleurtoepassing een bepaalde sfeer creëren in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, gang etc. Die sfeer kan romantisch, landelijk, klassiek maar ook eigentijds design zijn. Wij kunnen u met een speciaal computerprogramma laten zien hoe uw bedrijf, woning, huiskamer etc. met een bepaalde kleurstelling totaal anders oogt. Zoals al gezegd: u zult hiervan versteld staan. Bel of mail ons, wij staan u graag te woord en maken met alle plezier een vrijblijvende afspraak voor een op maat gesneden advies.

DIGITAAL VOORBEELD